ŠNICLE SA LUKOM Sočnije i ukusnije meso niste do sada jeli! | Lajk.rs

Sastojci:

500 g svinjskih šnicli

6 glavica crnog luka

3 čena belog luka

2 kašike brašna

so i biber

Priprema:

Šnicle izlupati, posoliti i uvaljati u brašno. Zagrejati ulje i propržiti šnicle sa obe strane po nekoliko minuta, pa ih izvaditi na tanjir. U istom ulju kratko prodinstati iseckani crni luk na rebarca. Dodati brašno, iseckani beli luk, naliti čašom vode i prokrčkati nekoliko minuta. Posoliti, pobiberiti, vratiti šnicle i zajedno na tihoj vatri krčkati dok šnicle potpuno ne omekšaju.

Pročitajte još...  PRELAKA JE ZA PRIPREMU I SUPERHRANLJIVA Recept za kuvanu boraniju, baš onakvu kakvu su spremale naše bake | Lajk.rs
Molimo sve portale, ako kopirate članak sa našeg portala, navedite nas kao izvor informacije. ✅