ŠNICLE SA LUKOM Sočnije i ukusnije meso niste do sada jeli! | Lajk.rs

300x250

Sastojci:

720x90

500 g svinjskih šnicli

300x250 vavada 3

6 glavica crnog luka

728x90 vavada 7

3 čena belog luka

300x250 vavada 2

2 kašike brašna

so i biber

Priprema:

300x250

Šnicle izlupati, posoliti i uvaljati u brašno. Zagrejati ulje i propržiti šnicle sa obe strane po nekoliko minuta, pa ih izvaditi na tanjir. U istom ulju kratko prodinstati iseckani crni luk na rebarca. Dodati brašno, iseckani beli luk, naliti čašom vode i prokrčkati nekoliko minuta. Posoliti, pobiberiti, vratiti šnicle i zajedno na tihoj vatri krčkati dok šnicle potpuno ne omekšaju.

300x250

Pročitajte još...  BLEDSKU KREMPITU JE OBOŽAVAO I POKOJNI MARŠAL Po ukusu joj nema ravne | Lajk.rs
Molimo sve portale, ako kopirate članak sa našeg portala, navedite nas kao izvor informacije. ✅