SRPSKI UGOSTITELJ OTKRIVA KAKO KUVA DOMAĆU KAFU Evo šta kaže da je ključno za ukus! (FOTO)

300x250

– Priprema kafe na pesku datira iz Azije i Afrike i donosi niz prednosti iz prostog razloga što se priprema na ibriki ili džezvi, tako što se ispod kvarcnog peska nalaze grejači koji zagrevaju taj pesak sa svih strana. On greje ibrik, odnosno džezvu sa svih strana, nije samo indukovana toplota koja dolazi odozdo nego i sa strane što nam pomaže da se temperatura u samoj džezvi poput sistema kažem zatvorenih sudova održava, a to nam pomaže da prilikom kuvanja kafe utičemo na dužinu kuvanja – kaže za RINU ugostitelj Dragan Vujičić.

720x90


>

300x250

300x250

Pročitajte još...  SPREMITE KIŠOBRANE, JESEN DONOSI HAOS Objavljena precizna vremenska prognoza! Evo kada kreće SMRZAVANJE - Lajk.rs
Molimo sve portale, ako kopirate članak sa našeg portala, navedite nas kao izvor informacije. ✅