Izbegavajte ih u širokom luku: Advokatica tvrdi da su muškarci u ovim zanimanjima narcisi, sa njima nema sreće



Advokatica za razvode je na svom profilu nabrojala pet profesija koje bi žene trebale da izbegavaju pri odabiru supruga. Iako je jasno dala do znanja da ovo nije pravni savet, advokatica napominje kako je pre nekoliko godina videla statističke podatke o zanimanjima i razvodima pa je kroz svoja iskustva u karijeri primetila da postoje neke povezanosti.

„Ono što sam primetila među ovih pet profesija je da su više narcisoidni, imaju tendenciju više da kontrolišu. Obično se mnogo teže nose sa razvodom“, rekla je.

 

 

 

Smatra da bi žene trebale da izbegavaju muškarce koji su zaposleni u ovim zanimanjima: vatrogasac, policajac, vojnik, hirurg i pilot.

Ovi poslovi imaju jednu poveznicu

Osobe ovih zanimanja u nekoj su vrsti položaja moći nad drugima.

„Svima im je zajedničko da su ljudi u ovim profesijama bogovi u svojoj profesiji, zar ne? Ti si policajac, hodaš okolo s oružjem, hodaš okolo s autoritetom. Ako si hirurg, hodaš po bolnici… ti si glavni“, govori ona.

„Svi vas tretiraju sa poštovanjem. Onda dođeš kući i odjednom neko traži da izneseš smeće. Mislim da je to težak prelaz“, dodaje. Ponovo je napomenula kako ovi podaci ne moraju nužno da budu tačni. „Ako ste u braku s nekim u bilo kojoj od ovih profesija, to ne znači da ste osuđeni na neuspeh. Sigurna sam da postoje odstupanja u statistici“, podsjetila je.

Nedavno je advokatica za razvode Kejt Simonds navela zanimanja u kojima su najčešće varalice, a njihova mišljenja dosta se podudaraju. Kejt je navela da su varalice: piloti i stjuardese, vojnici i konobari, policajci i vatrogasci.

Pročitajte još...  Majčina kopija: Ćerka Monike Beluči osvaja svetske piste, a njeno detinjstvo nije bilo nimalo lako

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

 

 


guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare