Nenad želi da kupi Albanku



Poslednjih godina svedoci smo forsiranja priče da je u redu biti sam, neudat i neoženjen. Međutim, neki naši momci žele da se skrase i steknu porodicu.

Među njima je i Nenad Mosić (40) iz Žagubice koji je odlučio da kupi mladu iz Albanije što je naišlo na velike simpatije, a on kaže da u Srbiji ne uspeva da upozna ženu kraj koje bi proveo ostatak života.

Za cenu nije želeo ni da pita, samo je hteo da osnuje porodicu, i započne novi život uz bračnu saputnicu.

Neki su ga podržavali, neki baš i ne, ali on ne mari jer je izgleda našao mladu, i to iz Beograda.

Posle nekoliko dana od objave, Nenad kaže da je izgleda uspeo da nađe ljubav.

,,Mnogo devojaka mi se javilo. Moram da kažem da mi se javila jedna devojka iz Beograda, jako mi se sviđa i čekao sam pravu, mislim da je to ona.“

“Treba da se vidimo, upoznamo i razgovaramo, a onda ćemo videti šta će biti… Mislim da je ona prava, njena lepota me očarala.“ kaže Nenad. 

Pročitajte još...  Tri znaka zodijaka koji su skloni raspravama

Podsetimo, Nenad je ispričao da iza sebe ima brak i sina.

,,Razveo sam se i sin mi je kod babe i dede, a ja sam ovde sam. Ne znam kakve su žene iz Albanije, ne znam ni koja je cena, ali sam spreman da platim. Video sam na televiziji i u novinama više puta da se momci tako žene, pa zašto ne bih i ja.' ‘kaže nam Nenad.

Od buduće žene ne traži mnogo, a kako kaže, obezbediće joj život iz snova.

,,Domaćin sam čovek, ona bi bila u kući da sprema i kuva, ništa fizički teško ne bi morala da radi. Ja sam tu za sve, nadam se da ću naći ženu i da će biti sve u redu.

Pročitajte još...  Najteže kletve u srpskom narodu

,,Pošten sam i normalan momak, takvu ženu i tražim jer nemam sreće sa ženama, pa sam spreman da platim za brak, a kolika je cena, videću.“ ispričao je Nenad, uz nadu da će uskoro biti te sreće da pronađe, ili kupi, ljubav svog života.

Još uvek nije poznato da li je ostao sa tom „pravom“ ili je i dalje čeka.

(telegraf.rs

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI


guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare