Svi izbegavaju ovu namirnicu, a Džulija Roberts je jede svakog dana: Ovo je jelovnik zbog koga je vitka i u 57. godini



Džulija Roberts jedna od najlepših žena na svetu u svojim pedesetima i dalje izgleda sjajno. U nastavku otkrijte tajnu njenog svežeg i mladenačkog izgleda.

Važi za osobu koja ne voli dijete bez ugljenih hidrata jer ne može da izdrži bez omiljene namirnice – hleba.

Zato je uz pomoć svoje nutricionistkinje Keri Viat, odlučila  da zauzme uravnotežen pristup u ishrani. Goodhousekeeping podelio je čak i spisak jela koje Džulija obično voli da jede tokom dana: za doručak je to domaća granola, bobičasto voće i jogurt ili mafin od šargarepe i banane, kao i sveža papaja sa jogurtom.

Za ručak je na meniju pečena palenta sa artičokama ili pita od spanaća sa pšeničnim pilavom. A za večeru najčešće jede losos sa korom od đumbira, sa kinoom i kineskim povrćem ili brancin sa salsom od crnog graška i šparglama. Omiljena poslastica ove zvezde je keks.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

 

 

– Jer nikad nisam jela keks koji mi se nije svideo – priznala je Džulija. 

Iako je slavna glumica koja je osvojila Oskara, Džulija je priznala da joj je ipak najvažnija uloga majke svoje troje dece. Posebno se trudi da prenese i usad zdrave navike ishrane koje je i sama naučila tokom godina.

Pročitajte još...  Brza i zdrava večera koja podstiče metabolizam i topi kilograme

– Kao što uvek kažem svojoj deci – morate jesti dobre stvari da biste dobili dobre stvari – rekla je.

Trenira četiri puta nedeljno po sat vremena. Ova slavna glumica svoj fizičku figuru održava redovnim vežbanjem joge, pilatesa i vođenim treningom.

– Ne volim vežbanje, ali volim osećaj nakon toga. Postignuće, jasnoća, energija, snaga, radost… Sve su to stvari koje sebi dajem kroz vežbanje i mogu to osetiti u svemu što radim – objasnila je.

Pere zube sodom bikarbonom. Očito je higijena zuba važna za ženu sa tako poznatim osmehom. Pa kako Roberts održava svoj zaštitni znak osmeha?

– Perem zube sodom bikarbonom – rekla je. To je navika koju je preuzela od svog dede koji je imao samo jedan karijes u životu. 

Pročitajte još...  Kreatinin je marker funkcije bubrega

Kao zaposlena majka koja se mora brinuti o troje dece, Džulija nije imala previše slobodnog vremena za negu kože – što ju je i dovelo do vrlo jednostavne dnevne rutine: „Uobičajeno ću samo oprati zube, oumiti se i naneti kremu za sa SPF faktorom“.

Prihvata činjenicu da će ostariti, želela to ili ne. Kad je navršila pedesetu, mnogi su je pitali koja je tajna njenog prirodnog i gracioznog starenja, na šta je ona dala odličan odgovor. 

„Pokušavam da se pomirim sa procesom starenja. Samo prihvatam da će se to dogoditi, sviđalo mi se to ili ne“.


guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare