Trikovi zlata vredni: Trener podelila svoje tri navike sa kojima je otopila kilograme i postigla vitku figuru



Poznati fitnes trener i stručnjakinja za ishranu Lizi Haj iz Londona nedavno je otkrila kako da se rešite sala, dobijete lepe vretenaste mišiće i zategnutu kožu, javlja Daily Star.

Lizi je na svom Instagramu podelila i fotografije kojima je dokazala koliko se zategla, izgubila masne naslage i dobila mišiće pa je otkrila svoje trikove kojima je to postigla.

 

 

„Promene koje sam napravila u zadnjih nekoliko meseci kako bih izgubila masnoću i zadržala mišiće. Više hodam. Dodala sam dodatnih 3000 koraka na svoj dnevni prosek. Male izmene poput hodanja u teretanu umesto vožnje čine veliku razliku“, otkrila je.

Smanjila je unos ugljenih hidrata

„Zapravo radim kardio trening, umesto da ga preskačem i radim jedan ciklus nedeljno. Više treniram. Smanjila sam svoje kalorije za nekoliko stotina, ali sam zadržala visok nivo proteina kako bih sprečila iscrpljivanje mišića“, dodala je.

 

Pročitajte još...  Glaukom simptomi - Lajk.rs

 

 

„To je doslovno to. Još uvek treniram isto i jedem svu ukusnu hranu. Male promene čine veliku razliku. Vreme je da pređem na sledeću fazu i napravimo obrnutu dijetu“, istaknula je.

Lizi je dobila brojne lajkove, a pratioci su joj se zahvalili što je podelila svoje savete za rešavanje sala.

„Odlično izgledaš i dobro radiš. Volimo tvoje recepte“, „Sviđa mi se ovo! Izgledaš fantastično! Samo tako nastavi!“, samo su neki od komentara.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

 

 

 

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare