Ne bacajte konzerve: Jednostavno ih zatvorite i sačuvajte hranu, evo i kako



Konzerve su posebna muka. Istina je da su pogodne za dugoročno čuvanje namirnica, ali kada se jednom otvore gotovo ih je nemoguće ponovo zatvoriti. 

Međutim, mi smo ipak pronašli način. Kako se obično ispostavi, zatvaranje otvorene konzerve je zapravo vrlo jednostavno. U tekstu koji sledi čemo vam i pokazati kako.

Nikad lakše

Ako imate otvorenu konzervu i pitate se kako da je ponovo zatvorite i sačuvate hranu u njoj, na pravom ste mestu. Neće vam biti potrebni nikakvi posebni uređaju, niti predmeti iz kuhinje.

Pogledajte ovu jednostavnu metodu:

 

 

Kao što ste imali priliku da vidite iz priloženog video snimka, da biste zatvorili konzervu potrebno je da okrenete metalni deo kojim ste otvorili konzervu i da ga zaglavite ispod ivice ambalaže. Sada će vaša hrana biti sačuvana od spoljnih uticaja.

Ipak, nije preporučljivo da hrana dugo stoji u konzervi jer se hrana brzo pokvari kada se ambalaža otvori, već je bolje i sigurnije da je što pre prebacite u teglu ili činiju.

 

Pročitajte još...  Medicinska sestra upozorava: Nikako ne ostavljajte veš mašinu otvorenom, može da se dogodi ova velika katastrofa

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

 

 

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare