Farbanje jaja šlagom: Jednostavna tehnika koja će vas zabaviti, a rezultat je neverovatan



Pred Uskrs žene tragaju za neobičnim tehnikama farbanja jaja. Jedna viralna tehnika oduševila je mnoge. U pitanju je tehmika farbanja jaja šlagom.

Da biste ofarbali jaja šlagom trebaće vam bela jaja, šlag. boje za kolače (gel/tečne) i šljokice za kolače. 

Pre kuvanja jaja obrišite sirćetom. Skuvajte ih, a onda ostavite na ubrusu da se ohlade. Umutite šlag, sipajte u neku dublju posudu i sipajte tečne boje pa prošarajte čačkalicom. Jaja uvaljajte u šlag i ostavite tako 15 minuta, a zatim ih stavite pod mlaz vode, sperite šlag i odložite na ubrus da se osuše. Na kraju ih premažite uljem. 

 

@kuvanje_sa_ninom

Prethodne dve godine koristila sam ovu metodu za farbanje jaja. Potrebno vam je: -šlag -boje za kolače (gel/tečne) -ja sam stavila i šljokice za kolače (prah). Koristila sam bela jaja. Pre kuvanja obrisati ih sirćetom. Skuvate ih a onda ostavite na ubrus, da se ohlade. Umutite šlag, sipate u neku dublju posudu, u koju sipate tečne boje pa čačkalicom šarate. Jaja uvaljate u šlag i ostavite tako 15ak minuta, zatim ih stavite pod mlaz vode, sperete šlag i odložite na ubrus da se osuše. Na kraju ih samo premažete uljem. Javite ako isprobate!

♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

 

Pročitajte još...  Očistite nakit od bižuterije - Lajk.rs

Dobra stvar je što ovo farbanje možete da prepustite i deci i nema sumnje da će se sjajno zabaviti.

 

 


guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare