PROLEĆNA KAPAMA Sočni delikates bogatog ukusa koji će oduševiti i one izbirljive



Potrebno je

  • 1 kg jagnjećeg mesa
  • 1 crni luk
  • 2 čena belog luka
  • nekoliko veza mladog luka
  • 70 g brašna + 1 kašika  
  • 1 kg spanaća ili zelja
  • 1 kašičica slatke crvene paprike 

Priprema:

Isecite meso na kockice, pa ga posolite i pobiberite i uvaljajte u brašno. Kratko propržite na zagrejanom ulju, pa dodajte seckan crni i mleveni beli luk, pa promešajte. Dodajte seckani mladi luk, dolijte malo vode i poklopite. Tako dinstajte još 30 minuta. Obarite, ocedite i isecite spanać. U meso dodajte spanać, pa sipajte kašiku brašna i slatku začinsku papriku. Dobro promešajte i krčkajte još 15 minuta. Služite uz prilog po želji. 

 


Koristan i primenljiv savet za sve domaćice.

roze jaja

Koristite cveklu da dobijete potpuno prirodnu roze boju, bićete oduševljeni. Ako ostavite kraće potopljeno dobićete svetloroze boju, a ako ostavite duže biće crvena.

jeftin kolač
štrudla sa makom

Primenite ove jednostavne savete i uživajte u brojnim pohvalama za omiljenu poslasticu.

pesak torta

Oduševiće i one izbirljive.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare