POSNI ĆEVAPI Sočni i slasni, recept je proveren a ukus savršen



Potrebno je

  • 100 g sojinih ljuspica (potopite u vodu da omekšaju)
  • 2 glavice crnog luka
  • 2-3 čena belog luka
  • 2 kriške potopljenog hleba (voda ili sojino mleko)
  • 1 rendani krompir
  • peršun
  • vlašac
  • so, biber, vegeta
  • prezle i brašno po potrebi

Priprema:

Sjedinite sve sastojke, dodajte brašno, pa opet sjedinite. Uzimajte po deo smese pa rukom oblikujte ćevape. Pržite na zagrejanom ulju, dok ne porumene. Prijatno!


Idealno za dane Velikog Uskršnjeg posta.

pečeni ćevapi

Savršeno ukusni, najbolje stavite odmah duplu meru.

pohovani karfiol

Slasan, zdrav ručak koji je pritom posan. Nije vam potrebno puno vremena i truda, i uspeće i potpunim početnicima.

kulinarski specijalitet

Pitali smo kafanske kuvare kako prave ćevape. Saznali smo i sada prenosimo vama.

Pročitajte još...  BRZO I LAKO OČISTITE CELU KUHINJU Treba vam samo 1 sastojak a sijaće se kao nova

posni čevapi

Soja je namirnica koja zamenjuje meso, bićete oduševljeni, a držaće vas dugo sitim.

puslice

Posne puslice osvajaju na prvi zalogaj, a čokolada i ratluk im daju poseban šmek.

kuhinja

Neophodni su u kuhinji, a potrebno je da ih menjate što češće.

puslice

I u danima Velikog Uskršnjeg posta možete da jedete puslice, bez jaja. Koristite akvafabu i uživajte u desertu.

rende

Ako želite da imate uvek čiste rende možete da primenite ovaj jednostavni trik. Korisnik Tik toka je podelio ovaj efikasan trik za rendanje koji je privukao pažnju miliona domaćica.


guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare