ŠTA JE BRZINSKO POTAPANJE PASULJA Ispašće preukusan a dovoljno je samo 1 sat da bude u vodi



Brzinsko potapanje pasulja

Ako nemate vremena da potapate pasulj 8 sati ili preko noći, imamo trik kako da ubrzate proces.

Na 1 šaku suvog pasulja dodajte 10 šoljica vruće vode pa ostavite da provri. Nakon što provri, pustite da ključa 3 minuta. Sklonite pasulj sa vatre, pokrijte poklopcem i ostavite da tako stoji minimum sat vremena.


Drugačije posne štrudle voleće i oni koji mrse.

kajgana

Recept za kajganu deluje prilično jednostavno, ali da bi ispala kako treba, potrebno je poštovati određena pravila.

arapski kolač

Fenomenalni desert nestaće sa stola odmah.

pečenje
lešnik kuglice

Neodoljive i slatke, a posne. Najbolje odmah stavite duplu meru.


guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare