Ceo život pogrešno spremate PIRE: Nikad manje prvljavih sudova, jedan korak je dovoljan kako bio gotov i PREUKUSAN



Retko ko ne voli pire krompir i što je kremastiji to je ukusniji. Ipak često posle posle njega imamo gomilu sudova i nered po celoj kuhinji. 

Jedna devojka je na društvenim mrežama otkrila trik koji će vas zasigurno oduševiti. 

Kako vi spremate pire krompir? Verovatno onako kako i većina domaćica – obarite krompir u vodi, posolite pred kraj, procedite, pa dodajete mleko i puter, pa sve umutite mikserom.

Printscreen/TikTok

 

 

Ovaj način je mnogo jednostavniji, ali ne samo što je jednostavniji nego je i pire kremastiji i ukusniji. 

Krompir kuva direktno u mleku, a kada je povrće omekšalo nije potrebno ni da se procedi već samo da se doda puter, so i, po želji, biber. Sve to se prvo malo ručno ispasira, a zatim umuti mikserom kako bi se dobila kremasta struktura i bez grudvica.

Ovaj video je mnoge oduševio i mnogi su se začudili kako se ranije nisu dosetili ovog trika i na taj način skratili sebi posao.

Pročitajte još...  KOLIKO JAJA SME DA SE POJEDE DNEVNO? Specijalista tvrdi ovo i sigurno ćete se iznenaditi

Žene su rekla da su im bukvalno sada otvorene oči, da nema više prljanja bespotrebnih sudova a ukus je, kako svi tvrde mnogo bolji, lepši i ukusniji. 

BONUS VIDEO

 

 

 

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare