Suptilna, a efektna: Pastelno žuta boja biće vodeći hit ovog proleća, modni stručnjaci je zbog ovog izdvajaju



Puter žuta boja ovog proleća biće ultimativni hit. Ne samo da dobro funkcioniše sa gotovo svim ostalim bojama već i svakom komadu daje uglađen i sofisticiran pečat. Suptilna, a opet i dovoljno efektna, puterasto žuta boja je sve što vam treba ove sezone u garderoberu.

 

 

Nijansa koja se već nekoliko sezona stidljivo provlačila, ove sezone konačno je doživela svoj zenit i izdvojila se kao jedan od vodećih trendova zajedno sa ostalim pastelnim nijansama poput nebo plave ili bebi roze. 

Nežno žuta boja u prolećnim kombinacijama

Ova suptilna boja simbolizuje pozitivnu energiju i toplinu, a njena najveća prednost je to što donosi dozu svežine i elegancije u svaku modnu kombinaciju bez obzira na to da li ćete se obući u nju od glave do pete ili se odlučiti za samo jedan komad ili aksesoar u ovoj nijansi.

 

Pročitajte još...  Džejn Fonda na Kanskom festivalu

 

Još jedan od razloga zbog kog nas je nežno žuta očarala jeste i njena jer možemo da je nosimo u gotovo svim prilikama i da je kombinujemo sa garderobom različitih stilova.

 

 

 

Osim toga, praktična je za kombinovanje podjednako kao krem i bež tonovi, a posebno se dobro slaže sa plavom, crnom, braon ili sivom bojom, a takođe se odlično kombinuje i sa neprolaznim džinsom.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

 

 

 

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare