Idealan autfit za proleće: Žizel Bundšen izgleda kul u lepršavoj kombinaciji, žene je obožavaju



Žizel je prošlog meseca viđena u elegantnoj kombinaciji tokom promocije njenog novog kuvara ,,Nourish“…

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku./Instagram/gisele

S obzirom da stalno tražimo inspiraciju za jednostavan autfit, prozračni, lagani odgovarajući set Žizel Bundšen je idealan izbor.

Manekenka je izgledala kul dok je uživala u šetnji sa svojim psom, toliko da nas je inspirisala da krenemo da tražimo slične stilove koji bi mogli da pomognu da pobedimo nadolazeću vrućinu ovog proleća i leta.

Podsećamo, Žizel je prošlog meseca viđena u elegantnoj kombinaciji tokom promocije njenog novog kuvara ,,Nourish“. Ona je nosila autfit neutralnih tonova. Nosila je crnu rolku, teksas suknju srednje dužine, visoke crne čizme i smeđi kaput preko svega. Kosa joj je bila zavezana u rep, sa samo nekoliko raspuštenih pramenova kose. 

Žizel

MPI99 / Capital pictures / Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

 

Kako navodi People, mama dvoje dece je bila gradu kako bi promovisala svoj novi kuvar ,,Nourish“, koji je objavljen 26. marta. „Ljudi me uvek pitaju šta jedem i kako ostajem u formi. Odlična hrana je moja strast i od ključnog je značaja za zdrav stil života“, napisala je na Instagramu

Pročitajte još...  Mili Bobi Braun zapalila Instagram: Objavila vrelu fotku u bikiniju i teksas šortsu, fanovi jedva dišu!

 

 

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

 

 


guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare