Miljana Kulić ide na sastanak sa advokatom



Miljana Kulić sinoć je tokom emisije ušla u žestok sukob sa bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, nakon čega je zapretila tužbom i krivičnom prijavom. 

Kulićeva je danas odlučila da se vidi sa svojim advokatom kako bi pokrenula tužbu protiv bivšeg partnera. 

U poslednje vreme njih dvoje imaju gotovo svakodnevne sukobe koji često završe i fizičkim okršajem, a sada je Miljana odlučila da preduzme pravne korake protiv Macanovića.

Foto: Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku./Zadruga Official

 

I za sinoćno pljuvanje porodice, idu dve tužbe! Nećeš imati mira! Čim se završi lajv, u pola 7! Videćeš! Videćeš! Nećeš imati mira – rekla je Miljana i nastavila:

– Kad mi se da, što bi rekao Stanislav, budem! Za ove podlive, kad mi se da, budem! Budem te polivala, budem te pokrivala! Pogledaj prst, a ja to da sam uradila… Oteklo mi je, ide mi ovako… Pa da vidimo – rekla je Kulićeva. 

Pročitajte još...  Porodica Milice Veličković o njenoj trudnoći
Miljana i Bebica

Foto: Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku./Zadruga Official

 

Kako je navedeno, Miljana tvrdi da je njen bivši dečko narušio njen integritet i privatnost, te da je prekršio određene dogovore iz njihove veze.

Pored tužbe za zaštitu ličnih prava, Miljana planira da podnese i tužbu koja se odnosi na ekonomsku štetu i materijalne gubitke koje je pretrpela tokom veze sa Nenadom Macanovićem.

Podsetimo, Miljana i Bebica ljubavnu vezu započeli su u rijalitiju, a njihov odnos nastavljen je i napolju kada je Macanović živeo u Nišu kod Kulića. 

Njihov odnos je bio predmet interesovanja javnosti, a javni skandali su često obeležavali njihovu vezu. 

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare