Najomraženija Albanka u Srbiji šokirala izgledom: Dua Lipa na udaru kritika, razočarala verne fanove



Dua Lipa se našla na udaru kritika zato što je za magazin „Beauty Papers“ pozirala u drugačijem stilu nego inače.

Kosu i obrve je ofarbala u plavo. Fotografisala se u grudnjaku, gaćicama, halterima… Njenim fanovima se fotografije nimalo nisu dopale.

 

 

„Jesi li prodala svoju dušu?“, „Šta te nateralo da se ovako ponašaš?“, „Tvoj sam veliki fan, ali je ovo zaista odvratno“, neki su od komentara na društvenim mrežama.

Neki su naveli da ih izgledom podseća na Britni Spirs. Pevačicine modne kombinacije odabrala je stilistkinja Ema Vajman. Za šminku je bio zadužen Sam Viser, a za frizuru Džonatan De Frančesko.

 

 

Dua je uoči objavljivanja njenog trećeg albuma „Radical Optimism“ proglašena jednom od najuticajnijih osoba na Time 100 listi u 2024. godini. Do sada je objavila tri singla sa spomenutog albuma: „Houdini“, „Training Season“ i „Illusion“.

„Radical Optimism“ će biti objavljen sutra, trećeg maja. Očekuje se da će on biti veliki hit, baš kao i svi njeni prethodni albumi. Reakcije publike na dosad objavljene singlove su pozitivne.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

 

Pročitajte još...  Blam godine: Kardi Bi zaboravila ime dizajnera koji je kreirao njenu haljinu za Met Galu, fanovi se digli na noge!

 

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare