Hari će izgubiti titulu princa? Otkriveno šta je uradio, ‘ponovo zabio nož u leđa porodici’



Prošlo je više od četiri godine otkako su princ Hari (39) i Megan Markl (42) napustili Veliku Britaniju i odlučili da više neće obavljati kraljevske dužnosti. Sa sinom Arčijem otišli ​​su u Kanadu, ali je usledila pandemija korona virusa i saznala se njihova tačna adresa stanovanja, pa su se ukrcali u avion i pobegli u Ameriku neposredno pre potpunog zatvaranja.

Od tada žive u Montesitu u Kaliforniji, hrane kokoške i žive „normalnim“ životom, baš kako su želeli. Međutim, ovih dana Hari je još jednom razočarao mnoge Britance. Iako su svesni da princ neće doći na presto i vladati kao monarh, očekivali su da će mu nekako uvek ostati „deo” otadžbine. Čini se da hoće, ali ne na papiru. Prvi put otkako je napustio Britaniju, princ je naveo Sjedinjene Države kao svoju ‘primarnu rezidenciju'.

Pročitajte još...  Ko će nju zadovoljiti? Jedna od najlepših žena sveta traži novog dečka, ali ima 3 neverovatna uslova

Ažurirao je informacije o stanu/kući i izjavio da je njegova nova zemlja/zemlja sada Amerika, za koju je pribavio dokumente da to potvrdi. Zbog ovoga bi sada mogao da plati manji kredit, ako ga ima. Iako su dokumenti predati u sredu, 17. aprila, Hari je kao datum promene naveo 29. jul 2023. godine.

Princ i njegova supruga su iseljeni iz svog britanskog doma, Frogmore Cottage, samo 24 sata nakon što je  objavio svoje memoare, The Reserve, u kojima je još jednom ocrnio svoju porodicu. Nije poznato da li će promena prebivališta i dokumenata uticati na bilo koju od njegovih titula. Možda će imati priliku da o tome razgovara sa ocem sledećeg meseca kada dođe u London.

Krajem 2023. Hari je rekao da i dalje smatra Veliku Britaniju svojim ‘domom', ali je morao da pobegne u SAD iz bezbednosnih razloga. „Velika Britanija je srednje mesto u nasleđu moje dece i mesto za koje želim da se osećaju kao kod kuće koliko i tamo gde trenutno žive u SAD“, rekao je Hari u pisanoj izjavi pročitanoj na sudu u Londonu tokom parnice oko finansiranja. njegovog policijskog osiguranja, koje inače plaćaju poreski obveznici (na kraju je odbijeno).

Princ je prokomentarisao i dobijanje američkog državljanstva. Rekao je da mu je to palo na pamet, ali to nije bio prioritet. Megan je ovih dana otkrila kako se bacila na novi posao – proizvodnju marmelada, prenosi Stori.hr.

 

Pročitajte još...  Ima 79 godina, a izgleda kao da ima 40: Kaže da je tajna u napitku koji pije svakog jutra, a svi možemo da ga napravimo



guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare