ODMARATE, A DNEVNICA OD 6.000 DINARA SAMO KAPLJE! Retko ko zna za ovaj posao u Srbiji – zarada NEVEROVATNA!



U poslednje vreme sve je više poslova koji nude pasivnu zaradu, a mogu da zadovolje potrebe mnogih.

Kako postoje obični kupci koji posećuju prodavnice, tako postoje i oni tajni, ali razlikuje ih to što je tajna kupovina njihov honorarni posao, koji je obučen to da radi i za šta će biti adekvatno plaćen.

Ovo zanimanje, jedan je od najatraktivnijih honorarnih poslova na svetu.

Osnivač i direktor jedne kompanije koja angažuje tajne kupce objašnjava da takav kupac nije nikakav špijun, nego samo ima zadatak da utvrdi stvarno stanje stvari u prodavnici i svoje iskustvo pismeno prenese onima koji su ga angažovali.

Izveštaji koji sačine tajni kupci na osnovu unapred planirane i pripremljene posete pomažu kasnije kompanijama u otkrivanju određenih problema i manjkavosti u procesu rada.

Foto: Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

 

Najviše se proveravaju izlog i ljubaznost prodavca

U Srbiji tajne kupce najčešće angažuju vlasnici različitih trgovinskih objekata kako bi dobili informacije o stanju u svojim prodavnicama.

Pročitajte još...  Učenici iznenadili nastavnicu na venčanju, pojavili se ispred opštine

Od zahteva klijenta i vrste njegovog istraživanja zavisi i ko će biti angažovan za određeni posao, a njihov zadatak je, uglavnom, da obrate pažnju na izgled objekta, prilaz njemu, kako je postavljen izlog, ljubaznost osoblja i čistoću u radnji.

novac

Foto: Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

 

Nekada ništa ne kupe, samo posmatraju

Prednost ovog načina istraživanja u odnosu na klasično anketiranje potrošača je u tome što se dobija objektivnija slika.

Uslov da bi neko bio tajni kupac je prethodna onlajn obuka koju besplatno nudi jedna firma, kao i sticanje MSPA sertifikata.

– Kada me angažuju, dobijem scenario u kojem piše šta se tačno radi i na šta se obraća pažnja prilikom tajne kupovine. Nekada je to samo obilazak radnje bez kupovine, a nekada se i kupuje. Kada je uključena kupovina dobijem određenu sumu za nju i to što sam kupila posle ostaje meni – objašnjava devojka koja je zbog prirode posla želela da ostane anonimna.

Pročitajte još...  Hladan front prodire u Srbiju, deo vikenda kišovit

Dnevnica za zahtevniji zadatak 6.000 dinara

Kako ističe, honorar je obično između 1.500 i 2.000 dinara za jednu standardnu posetu, a ako se radi o zahtevnijim zadacima cifra ide i do 6.000 dinara.

Nakon višegodišnjeg iskustva, potvrdila je da odlazi i u hotele kako bi obavila ovaj posao, a dodatna pogodnost je ta što može besplatno da koristi sve usluge i smeštaj koji taj objekat nudi.

– To je najlepši deo ovog posla, jer praktično i radite i odmarate u isto vreme – zaključuje ona, navodeći da nije do sada imala nikakva neprijatna iskustva sa tajnom kupovinom.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Pročitajte još...  HILJADE VERNIKA PRED OSTROGOM Stigao i mitropolit Joanikije, SPC slavi velikog svetitelja

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare