OD LUKSUZNE VILE NA SENJAKU DO BESKUĆNIKA Zoran iz Čačka je na svojoj koži iskusio onu narodnu „dabogda imao pa nemao“



Njegova neverovatna životna priča vrlo lako mogla bi da posluži kao scenario za film, jer je iz nestvarnog luksuza završio kao beskućnik i korisnik Narodne kuhinje. Rođen u uglednoj čačanskoj porodici, majka lekar specijalsta a otac direktor gimnazije, Zoran je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

– Nakon fakulteta sam se prvi put oženio i uz pomoć tadašnjeg tasta koji je bio general zaposlio se u Vojsci Srbije. Potom sam se razveo, supruzi i ćerci ostavio stan, a potom se opet oženio i dobio sina. Započeo sam tada svoj privatni biznis i živeo fantastično. Radio sam privatne poslove vezane za proizvodnju sokova i piva sa poznatim beogradskim biznismenom. Imao sam mnogo para, nekretnina – započinje priču Zoran za RINU.

Pročitajte još...  DA LI ZNATE ŠTA JE ĐURĐEVDANSKI URANAK? Vraća se tradicija koja je za vreme komunizma bila zapostavljena

U jeku svog poslovno uspeha počeo je da gradi vilu na Senjaku. Imao je stan od 250 kvadrata, kafe-bar, dva noćna kluba. Vozio najskuplje automobile i obišao pola sveta. Međutim, onda su kola krenula nizbrdo i u Zoranovom slučaju nisu se zaustavljala i završio je kao primalac socijalne pomoći bez krova nad glavom.

– U posao sam uveo prijatelja iz Čačka, koji je na kraju dosta toga upropastio. Radio je meni iza leđa pa sam izgubio poverenje poslovnih partnera. Objekte na Senjaku nisam mogao da legalizujem i sve su srušili. Tada sam se i drugi put razveo, a ženi i sinu ostavio drugi stan – kaže Zoran.


>

RINA

Pročitajte još...  Ovi dani u sedmici pred nama doneće grad i grmljavine! Pljuskovi i za VASKRS

RINA

RINA


guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare