HIT PRIČA SRBINA U MONGOLIJI Lokalcima pustio pesme Tome Zdravkovića, a njihova reakcija neprocenjiva!



Tako je i jedan Srbin, na svom putovanju u Mongoliju, upoznao trojicu lokalaca koji su svojevremeno studirali u zemljama bivše SFRJ i obožavaju naš jezik i kulturu.

Kako je izgledao njihov provod uz srpsku i mongolsku muziku on je predstavio u videu koji je objavio na Tiktoku.

 

– Verovale ili ne, u Mongoliji sam upoznao trojicu Mongola koji su tokom 80-ih studirali u Jugoslaviji. Jedan od njih u Beogradu, drugi u Sarajevu, treći u Zagrebu. Svi govore srpskohrvatski – započeo je priču muškarac koji se na Tiktoku predstavlja kao princiluminata dok se u pozadini čuju muškarci iz Mongolije kako sa merakom, iz sva glasa, pevaju pesmu Plavog orkestra „Bolje biti pijan nego star“.

 

Pročitajte još...  SRBI SLAVE 3 VELIKE SVETITELJKE Postradale zbog vere u Hrista, danas uradite jednu stvar da vam ispune želju

Foto: Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku./TikTok

 

Tokom ove zabavne večeri svi zajedno su slušali i srpsku i mongolsku muziku. Padali su u sevdah od legendarne pesme Tozovca „Ti si me čekala“. Svi su je znali od reči do reči. Muškarci iz Mongolije usput su prepričavali dogodovštine iz Juge – gde su živeli i šta su radili.

– Živeli su u Jugoslaviji tokom svojih najboljih godina, sve do njenog raspada. Pevali smo zajedno, odveli su nas na večeru, upoznali su nas sa našim ljudima iz Srbije i Hrvatske koji žive i rade ovde. Nakon večere smo, naravno, nastavili sa pevanjem, i cirkanjem doduše. Malo lokalne muzike, ali i malo i naše. Oni zajedno često prave žurke mongolsko-srpskog prijateljstva. I to je nešto najlepše što sam čuo danas – zaključio je naš lljubitelj putovanja.

Ovaj video naišao je na veliko oduševljenje brojnih sugrađana:

Pročitajte još...  HRANA I LEKOVI ZA MANJE NOVCA Pomoću ove cake penzioneri mogu da ostvare brojne popuste!

– Vrh, divno je videti ovako nešto.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI


guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare