Šapić svečano uručio laureatima Nagradu grada Beograda za 2023. godinu (FOTO)



– Čestitam našim laureatima. Veliko mi je zadovoljstvo što sam u prilici da u ime našeg lepog grada, ovom nagradom najboljima ukažemo veliko poštovanje. Svima vama koji ste dobili nagradu želim da vam ona bude podstrek za mnoge druge stvari, lepe i korisne, koje ćete uraditi u životu. Još jednom vam od srca čestitam i želim sve najbolje – rekao je Šapić.

U ime nagrađenih obratio se i zahvalio Branko Anđić, dobitnik nagrade za književnost i zahvalio svima na dodeli izuzetnog priznanja koje nosi ime Despota Stefana Lazarevića.

– Visoki Stefan i Beograd su dva simbola spojena u imenu nagrade koji najbolje oličavaju težnju napretku i vrednostima kojima se priklanjaju naši pregaoci umetničke, naučne, privredne, društvene i druge delatnosti, a koji danas primaju ovo ugledno priznanje – naveo je Anđić i dodao da mu je veoma drago što je dobio nagradu koja nosi ime tvorca Resavske škole i autora „Slovo ljubve”. 

Nagrada grada Beograda dodeljuje se u okviru manifestacije „Dani Beograda” zaslužnim pojedincima koji su svojim radom i delima u prethodnoj godini izuzetno unapredili kulturni, naučni, privredni i sportski život u našem gradu. 


>

Alo

Pročitajte još...  BEOGRAĐANKA ZAMOLILA DA VOZAČ USPORI TRAMVAJ, A PUTNICI JE IŠAMARALI! Jezive scene nasilja - žena završila na ŠINAMA!

Alo


guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare