Krivokapićeva ćerka obilazi prestoničke kafane u autu crnogorske vlade! A KUKALA DA NIJE BEZBEDNA U BEOGRADU



Foto: EPA, Kurir, Beautyfactor.rs.

Milena Krivokapić, ćerka crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića – koja tvrdi da je navodno uplašena za svoju bezbednost nakon što je Kurir objavio da i te kako lepo živi i zarađuje u Srbiji, koju njen otac konstantno podriva – opušteno jezdi po Beogradu ni manje ni više nego službenim automobilom vlade Crne Gore!

foto: Kurir

Ona je, naime, ovih dana fotografisana kako službenim „mercedesom“ crnogorske vlade jezdi beogradskim ulicama, pa je tako najpre otišla do salona lepote, u kom radi, a koji drži njena rođena sestra, gde ju je auto, naravno, sve vreme čekao, a potom se odatle uputila u jedan prestonički restoran i tu uživala u društvu drugarica.

foto: Kurir

– Iako je ćerka premijera Crne Gore, zaista je čudno da kao osoba koja ne obavlja nikakvu državnu funkciju koristi službeni automobil vlade. Ona nije, bar dosad, označena kao ličnost kojoj je potrebna zaštita, niti je utvrđeno da joj je ugrožena bezbednost, pa je pitanje ko joj je uopšte i po kom osnovu dao da koristi službeni automobil – navodi sagovornik Kurira.

Nije poznato da li joj je državna kola ustupio otac ili možda verenik Milojko Spajić, koji je ministar finansija u vladi Crne Gore.

foto: Kurir

Podsetimo, Kurir je nedavno objavio da Krivokapićeve ćerke Jelena Šmigić i Milena Krivokapić žive i rade u Beogradu, gde imaju razvijen biznis, te zarađuju novac od istih onih Srba na koje udara vlada njihovog oca.


Miodrag Lekić

Nije demontiran mafijaško-korupcionaški režim

Lider Demosa Miodrag Lekić, kojeg najuticajniji Demokratski front vidi kao premijera nove crnogorske vlade, kaže da vladi Zdravka Krivokapića najviše zamera to što nije demontirala mafijaško-korupcionaški režim Mila Đukanovića i da su je sastavljale crkva i, kako je rekao, lažne službe.

Kurir.rs/ Foto/Source:Printscreen

Kurir


guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare