Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Poslanička kancelarija na Voždovcu počela sa radom

Danas je Kancelarija za komunikaciju narodnih poslanika sa građanima počela sa radom na Voždovcu.

Poslaničku kancelariju su početkom ove nedelje svečano otvorili narodni poslanik Vuk Mirčetić i predsednik Gradske opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić, a otvaranju je prisustvovalo kompletno rukovodstvo Gradske opštine Voždovac.

U obraćanju u plenumu Narodne skupštine Republike Srbije, narodni poslanik Vuk Mirčetić je govorio i o otvaranju Kancelarije za komunikaciju narodnih poslanika sa građanima i tom prilikom istakao: „Znam koliko se pojedine koleginice i kolege narodni poslanici trude i da su u stalnoj komunikaciji sa građanima. Znam i koliko našim građanima, sugrađanima, komšijama znači kada mogu da nas pozovu bilo kog dana, bilo da je to radni dan ili vikend.“

Pročitajte još...  Pobegao sa mesta nesreće, krio se u Beogradu

foto: KurirPredsednik Gradske opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić podržala je inicijativu narodnog poslanika Vuka Mirčetića da se građanima na ovaj način omogući direktna komunikacija sa poslanicima sa Voždovca i u prostorijama njihove opštine i na taj način dodatno unapredi rad funkcionera i neposredna komunikacija.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Radno vreme Kancelarije je petkom od 12:00 do 14:00 časova, a broj telefona na koji građani mogu zakazati sastanak je: 011/245-7884.

(Kurir.rs)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x