Crvena zvezda na korak od titule



Zvezda je rutinski osvojila prva dva seta, a u trećem je vodila 20:17 i delovalo je da će ostvariti novu pobedu maksimalnim rezultatom.

Aktuelni šampion je ipak uspeo da preokrene stvari u trećem setu i serijom 8:2 smanji na 1:2 u setovima. 

U četvrtom setu Zvezda je ponovo bila dominantna i lako je rešila taj deo igre i stigla do druge pobede u finalnoj seriji. 

Prvu meč loptu za osvajanje titule Zvezda će imati u subotu od 19 časova na domaćem terenu, u Sportskom centru „Voždovac“ na Banjici. 

Utakmici u zemunskoj dvorani Master prisustvovao je i trener fudbalera Partizana Igor Duljaj. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 


Ostali sportovi

Odbojkaši Crvena zvezde savladali su Partizan rezultatom 3:1 (25:22, 25:21, 22:25, 25:17) u drugom meču finalne serije plej-ofa u kojoj sad vode 2:0 i nedostaje im samo jedna pobeda za osvajanje titule prvaka Srbije.

Pročitajte još...  Mlađi pioniri Crvene zvezde doživeli debakl od Barselone

Milica Narančić
Ostali sportovi

Naime, naša sportistkinja sa boravištem u Njujorku uspela je da za jedan minut uradi 64 skleka sa odbijanjem dlanova o tlo i na taj način je uspela da se izjednači sa rekordom u muškoj konkurenciji.

Boks
Ostali sportovi

Kad god pomislimo da je TV Arena dotakla savršenstvo, ona iznova prebacuje očekivanja gledalaca i postavlja nove svetske standarde.

Ivana Španović
Ostali sportovi

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, u emisiji „Uranak“ na televiziji K1, Božidar Maljković, objasnio je da su pripreme za najprestižnije takmičenje u punom jeku

Aleksandar Rakić
Ostali sportovi

Aleksandar Rakić je pozirao sa legendom boksa Majkom Tajsonom


guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare