OTIĆI ĆU IZ ZVEZDE, AKO… Zvezdan Terzić otkrio kada će napustiti „Marakanu“



Fudbaleri Crvene zvezde nedavno su odigrali 1:1 sa Partizanom u 165. „večitom“ derbiju i tako i dalje ostali na dva boda iza crno-belih posle devet odigranih kola u Superligi Srbije.

Ukoliko se ta situacija ne promeni do kraja sezone, Zvezdan Terzić će napustiti redove crveno-belih. Kako je i sam rekao, ukoliko Zvezda ne bude šampion, on će lično preuzeti odgovornost.

FK Crvena zvezda

 

– Prvi put kad Zvezda ne bude šampion, ja odlazim iz kluba. To je moja profesionalna odgovornost. Ja sam dobveden da Zvezda bude šampion, prvi čovek sam kluba i donosim sve strateške odluke. Ja sam zaslužan i kriv za sve uspehe Zvezde. Sve što se loše desi u Zvezdi, ja sam kriv i ne bežim od toga. Ja sam birao igrače i trenere.

Pročitajte još...  Crveno-beli imaju priliku da osvajanjem Kupa urade nešto veliko

– Komandna odgovornost je moja. Ako Zvezda u maju ne uzme titulu, nije kriv Stanković. Ili Katai i Ivanić. Opet kažem, prvi put kad Zvezda ne bude šampion, onda nešto ne funkcioniše – poručio je Terzić gostujući na „TV Prva“.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu


⬇️
⬇️
⬇️
Saznajte pre svih NAJNOVIJA sportska dešavanja – postani deo Lajk.rs zajednice klikom na link ➡ www.facebook.com/LajkSport ✅


guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare