iPhone 16 Plus dolazi u 7 boja? // Lajk.rs



iPhone 16 Plus bi mogao dobiti šarenilo boja ako se nedavne glasine pokažu istinitim. Prema postu na Weibo-u od strane Fixed Focus Digital, Apple bi mogao dodati dve nove opcije boja u liniju iPhone 16 Plus, čime bi ukupno bilo sedam.

Trenutno, iPhone 15s (ne-Pro) dolazi u plavoj, roze, žutoj, zelenoj i crnoj boji. Očekivane dodatne boje za iPhone 16 Plus su bela i ljubičasta.

Važno je napomenuti da ove informacije dolaze iz jednog izvora na Weibo-u, kineskoj društvenoj mreži. Dakle, dalje potvrde od drugih pouzdanih izvora mogu biti mudre pre nego što se previše uzbuđujemo.

Curenje je dobilo na zamahu nakon što je X/Twitter korisnik Apple Hub ponovo podelio informacije i pružio renderovanu sliku zasnovanu na glasinama o bojama.

Pročitajte još...  iPhone 16 Pro Max biće ogroman? // Lajk.rs

Međutim, nema informacija da li će ove nove opcije boja biti ekskluzivne za Plus model ili će biti ponuđene i na standardnom iPhone 16 modelu.

Pogledajući dalje od Plus modela, glasine sugeriraju da bi iPhone 16 Pro linija takođe mogla videti neke promene u boji. Space Black, White, Gray i Rose su glasine o opcijama za Pro modele.

Iako neki korisnici telefona možda ne mare za opcije boja, birajući umesto toga da pokriju telefon futrolom, šema boja i dalje može uticati na ukupan izgled i osećaj telefona.

Na kraju krajeva, za neke telefone, futrole ne pokrivaju potpuno ceo dizajn. Sa širim spektrom boja koje se glasaju za iPhone 16 liniju, korisnici bi mogli imati malo više slobode da odaberu telefon koji upotpunjuje njihov stil.

Pročitajte još...  Ovo su moguće boje Galaxy Z Fold 6 i Z Flip 6 // Lajk.rs


guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare