HIT PRIČA SRBINA U MONGOLIJI Lokalcima pustio pesme Tome Zdravkovića, a njihova reakcija neprocenjiva!



Tako je i jedan Srbin, na svom putovanju u Mongoliju, upoznao trojicu lokalaca koji su svojevremeno studirali u zemljama bivše SFRJ i obožavaju naš jezik i kulturu.

Kako je izgledao njihov provod uz srpsku i mongolsku muziku on je predstavio u videu koji je objavio na Tiktoku.

 

– Verovale ili ne, u Mongoliji sam upoznao trojicu Mongola koji su tokom 80-ih studirali u Jugoslaviji. Jedan od njih u Beogradu, drugi u Sarajevu, treći u Zagrebu. Svi govore srpskohrvatski – započeo je priču muškarac koji se na Tiktoku predstavlja kao princiluminata dok se u pozadini čuju muškarci iz Mongolije kako sa merakom, iz sva glasa, pevaju pesmu Plavog orkestra „Bolje biti pijan nego star“.

 

Pročitajte još...  DA MUŽ NE RADI TOLIKO NE BISMO IMALI ŠTA DA JEDEMO!" Srpkinja otvorila dušu o paklu koji prolazi živeći u inostranstvu: "Jedva spajam kraj sa krajem!

Foto: Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku./TikTok

 

Tokom ove zabavne večeri svi zajedno su slušali i srpsku i mongolsku muziku. Padali su u sevdah od legendarne pesme Tozovca „Ti si me čekala“. Svi su je znali od reči do reči. Muškarci iz Mongolije usput su prepričavali dogodovštine iz Juge – gde su živeli i šta su radili.

– Živeli su u Jugoslaviji tokom svojih najboljih godina, sve do njenog raspada. Pevali smo zajedno, odveli su nas na večeru, upoznali su nas sa našim ljudima iz Srbije i Hrvatske koji žive i rade ovde. Nakon večere smo, naravno, nastavili sa pevanjem, i cirkanjem doduše. Malo lokalne muzike, ali i malo i naše. Oni zajedno često prave žurke mongolsko-srpskog prijateljstva. I to je nešto najlepše što sam čuo danas – zaključio je naš lljubitelj putovanja.

Ovaj video naišao je na veliko oduševljenje brojnih sugrađana:

Pročitajte još...  OPREZ BEOGRAĐANI, ČUVAJTE LJUBIMCE! U Bloku 64 pobacan OTROV - pas Boža se VEĆ OTROVAO!

– Vrh, divno je videti ovako nešto.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare