Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas!

MONSTRUOZNO! NA APEL DA JOJ HITNO TREBA BUBREG, MILICA DOBILA JEZIVU PORUKU “Malo si se ponadala…ti si stvarno glupa, nećeš preživeti”

Nakon niza apela u kojima je Milica Adamović molila za donora bubrega i nekoliko slučajeva u kojima je našla potencionalno kompatibilne osobe, koji su nažalost u nekoliko navrata odustajali u poslednji čas pre transplantacije, njoj je juče u inboks na Instagramu stigla poruka od osobe koja se predstavlja kao Marko, a u kojoj je pisalo kako je sve što radi džaba, te i da će svakako umreti.

“Čuo sam da si bolesna i da ti treba bubreg hahahahahaha. Samo se ponadaj maco, zar stvarno misliš da je neko lud da ti ga donira? Ja ipak mislim da ti nećeš da preživiš, što znači da te neće biti. Malo si se ponadala, je l’, a? Da neko sebe uništi tako što će ti dati bubreg. Pa ti si onda stvarno glupa, ako si to mislila. Nećeš izdržati”, glasio je sadržaj monstrouzne i nečovečne poruke koja je bila upućena Milici.

Pročitajte još...  Manekenka Kara Delevinj pati od opake BOLESTI: Na Met Gali telo je OFARBALA u zlatno, ali PEČATE na koži ostavila je vidljivim

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Iako je jučerašnja poruka bila neljudska, nehumana i zla, Milica ipak nije klonula duhom, te se osobi koja se predstavlja kao Marko, obratila i više nego biranim rečima.

Dragi moji, razmišljala sam da li sa vama da podelim ovako nešto. Ovu poruku sam videla jutros kada sam ustala. Zaista mi je žao ove osobe i ako bude videla ovaj stori, zamolila bih je da potraži stručnu pomoć. Jer, mene ne može poremetiti, stvarno ne može, meni je za druge koji se isto bore, a koji su psihički slabiji. Osobo, molila bih te još jednom da potražiš stručnu pomoć i da ti neko pomogne jer nisi dobro“, napisala je ona u vidu storija na svom Instagram profilu.

Pročitajte još...  Zbog porodičnih odnosa je upala u DEPRESIJU: UMRLA u teškim mukama, a samo DECENIJU kasnije ista sudbina je zadesila i njenu ĆERKU

 

 

Podsetimo, Milici je 2009. godine, kada je imala svega 18 godina, zbog pogrešnih dijagnoza odstranjen levi bubreg. U prethodnim razgovorima za medije Milica je napomenula kako joj je bolnica, bolničkih kreveta, dosta za čitav život, jer za svojih 30 godina, oni su bili deo njene svakodnevnice, igralište, parkovi, rekreativne nastave, odnosno, sve ono što je prolazilo pored nje, dok je išla od ustanove do ustanove, počevši od samog rođenja.

Pročitajte još...  Ovo je žena kojoj je Viktorija Bekam UKRALA slavu: Rekli su da je primljena u bend, a onda je sve NESTALO, zbog BIZARNOSTI nije bila članica NAJPOZNATIJE ženske grupe

Posle 18 dana, nakon rođenja, otac me je uzeo iz bolnice u Boru i doveo na Institut na majku i dete. Naime, u Boru su mi dali pogrešnu dijagnozu, lečili su me od sepse, i tata mi je bukvalno spasio život time što me je odveo za Beograd. Bez otpusne liste, bilo čega, samo tako, nije želeo da čeka ni minut“, rekla je ona tada.

U osam meseci, koliko je prošlo od njenog apela koji je glasio “Želim da živim, pomozite mi”, Milica je išla od radosti do velike tuge, nakon što je uspela da ode do klinike u Turskoj, ali je ostala bez tri donora do sada. Tom prilikom, ponovo se oglasila apelom na svom Instagram nalogu.

Pročitajte još...  Devojčica je za 18. rođendan od roditelja dobila SILIKONE, a jedna BABA je imala neverovatan zahtev: Plastični HIRURG Igor Maljković ispričao najčudnije želje zaklijenata!

Opet nemam dobre vesti. I treći donor je odustao, i to na samom kraju. Ne mogu da razumem to. Jer uvek apelujem: odlučite, donesite odluku, ništa od toga nije moranje, budite istrajni u tome. I ako nešto dođe, recite mi na vreme, ne kad dođe kraj, jer ja dok ne dođe taj kraj plaćam analize, tipizaciju, i razne takse, sve se plaća. Dobar dan se plaća danas. Ja razumem i strah, zaista, ali dajte ljudi, stavite se na moje mesto. Jedino to mogu da kažem“, rekla je Milica i dodala:

“Ili da neko vama blizak proživljava sve ovo što ja proživljavam. Moram sad da spomenem i majku moju koja je bolesna, i brata, moju situaciju stambenu, podstanar sam. Loše mi je i ovde gde živim, psihičku torturu doživljavam. Još pored svega toga, borim se da ostanem u životu. Jednostavno vas molim, ko god želi i može da mi pomogne da bude istrajan u tome i bude tu do kraja. Jer ako misliš da ne možeš ili nisi siguran, nemoj mi se javiti na apel. Nemoj mi davati lažnu nadu sa tim istim životom jer ja ljudi želim da živim. Ovo zaista dugo traje”, rekla je ona pred kraj prošle godine.

Pročitajte još...  TROGODIŠNJE DETE JE DALA NA USVAJANJE Nakon 7 godina saznala je jezivu istinu o njemu

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x