„Ovo nikom ne bi poželela, tri meseca sam bila potpuno slepa, a to se dešava kad ignorišemo signale koje nam telo šalje“Radio voditeljka Gorica Nešović pre nekoliko godina saznala da ima dijabetes, a sada je u svojoj kolumni otkrila da je zbog bolesti bila slepa skoro tri meseca.

„Kad pogledam u retrovizor, u ovoj godini mi se dešavalo sve ono što nikome ne bih poželela. Imala sam tri operacije na dva oka u roku od mesec i po dana“, kaže Gorica.

„Mogu sad da nabrajam, ali može to i ovako da se gleda – posle skoro tri meseca totalnog slepila, evo pišem ovaj tekst. Nije kao što je nekad bilo, ali je svakako bolje i, što bi rekao moj doktor – može da se funkcioniše. Na insulinu sam tri godine, šećer mi je kao u reklami za zdravlje, nisam se ugojila, iako se vrlo malo krećem, pritisak mi se prilično sredio“, ističe Gorica.

Pročitajte još...  NE GLEDAJTE AKO IMATE OSETLJIVU DUŠU Vlasnica je psu rekla da ne ide s porodicom na odmor, njegova reakcije cepa srce

Uprkos svim nevoljama koje su je zadesile, poznata radio voditeljka nije izgubila optimizam.

„Nemojte žaliti za onim što nemate, već uživajte u onome što imate. A imate ljubav, sigurno. Negujte je i čuvajte porodicu, prijatelje, kolege. Imajte lepe misli i sve će biti dobro“, poručila je Gorica.guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare