“I meni se to desilo, sipali su mi nešto u KISELU”: Droga za SILOVANJE se sve češće javlja po KLUBOVIMA, a sa JEZIVIM pričama se oglasile i devojke iz Srbije

Nakon što se proširila vest da je ovaj opijat GHB se pojavio i kod nas u Srbiji, žrtve koje tvrde da im je stavljeno u piće su se oglasile. 

Jedna devojka iz Novog Sada je prva otvorila ovu temu kada je opisala šta je njena drugarica doživela te večeri, a priča je objavljena na Instagram profilu “Ovarijum”.

– Pričali su mi kako su drugaricama sipali drogu u piće, tj. ono da ih uspavaju. Njih dve popile po dva koktela, kažu taj drugi je imao malo slaniji ukus. Hvala bogu, otišle su odmah posle toga, jednoj počelo da se muti u glavi kad je ulazila u kuću, druga se onesvestila u krevetu. Kažu da ciljaju tako kada dve devojke idu – napisala je, a nakon njene poruke ubrzo su počele da se javljaju i ostale devojke, pretežno iz Novog Sada i Beograda.

Pročitajte još...  U ovu mamu u gradskom prevozu su svi gledali: Ono što je virilo ispod kaputa niko nije mogao da ignoriše

I ostale devojke su podelile svoja iskustva i priče iz klubova.

– Ovo se desilo i mojoj drugarici.

– Ja uvek izlazim u mešovitom društvu, a jednom sam bila sa drugaricama i sipali su mi drogu u kiselu vodu – samo su neki od komentara nakon prvobitne poruke.

Po njihovim rečima, posle popijenog pića u roku od sat vremena počinju da osećaju neprijatne simptome- Od vrtoglavice do gubitka svesti.

Posebno zabrinjava činjenica što ova vrsta narkotika postaje sve učestalija u klubovima.

Šta je GBH

Svetlana Vučetić Arsić, rukovodilac dnevne detoksikacione bolnice Drajzerova, rekla je za “Mondo” da dejstvo ove droge počinje već nakon pola sata.

Pročitajte još...  Olja je imala 13, a on 18 godina: Pozvao je da s njim siđe u podrum, zbog onoga sto joj je tamo uradio večno mu je zahvalna

– Simptomi su mišićna slabost, umor, nesanica,osoba ne zna za sebe i to stanje može da traje osam do 12 sati. Žrtve nakon toga ne mogu da rekonstruišu događaje koji su prethodili, ne mogu da opišu počinioca, a potom izaziva i noćne more. Uglavnom se bude bez posledica, ako popiju manju dozu. Ukoliko se popije veća doza, može doći do poremećaja disanja, kome, pa čak i smrtnog ishoda – izjavila je za domaće medije.

Kako je navela, prisustvo narkotika može da se ustanovi putem urina, a ostaje u organizmu i više od nedelju dana.

Ispovesti žrtvi i očevidaca

 


Dilema čoveka koji je saznao ISTINU "Da li treba da kažem njenom mužu da ga je VARALA sa mnom"

Pročitajte još...  "Moraš je najveća greška u vaspitanju devojčice": Ruski psiholog Labkovski dao važnu lekciju majkama


Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!