Zgodna voditeljka – Lajk.rsPoznata italijanska sportska novinarka Dileta Leota objavila je fotografije na Instagramu i pokazala kako uživa sa svojom porodicom, verenikom Lorisom Kariusom, koji je fudbaler, i njihovom ćerkom Arijom. Ona je tom prilikom pozirala u kupaćem kostimu i oduševila sve pratioce vitkom figurom. Naime, Dileta se porodila pre samo osam meseci i izgleda fantastično.

To je probudilo lava u meni

Lepa Dileta je nedavno govorila o ružnim komentarima s kojima se susreće. Najpoznatija sportska novinarka istakla je da diskriminišuće izjave često dolaze i od žena i da je to jako boli.

„Najgore što sam čula je bilo da sam uspela samo zbog svojih grudi. Kolega mi je rekao da ljudi to pričaju o meni“, rekla je za jednom prilikom za medije. „Tek sam došla, imala sam samo 20 godina i to me jako bolelo. To je probudilo lava u meni, naučila sam mnogo posle toga“, ispričala je novinarka.

 

Pročitajte još...  smešni video - Lajk.rs

 

Završila sam pravo

„Diplomirala sam pravo tako da više niko ne može da mi kaže tako nešto“, objasnila je Dileta. Italijanka je nastavila da iznosi svoja negativna iskustva koja je imala zbog lepog izgleda i istakla da među ženama nedostaje solidarnosti i razumevanja. „Problem je u ženskoj konkurenciji“, rekla je.

 

 

Međutim, Dileta je i dalje izložena kritikama. Nedavno je poznata italijanska novinarka i voditeljka Paola Ferari osudila Leotin izbor odeće i istakla da je „podsticanje golotinje korak unazad za žene“.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare