Kako Breskvica od Anđela: Evo kako je dobila nadimak pevačica o čijoj pesmi priča ceo BalkanAnđela Ignjatović poznatija kao Breskvica jedna je od najpopularnijih pevačica današnjice. Ova mlada devojka je svoju karijeru počela singlom „Utopia“ sa svojim tadašnjim dečkom Vojažem koju je objavila 2019. 

Nakon toga njena karijera kreće uzlaznom putanjom kada su ona i Vojaž ređali hitove, snimali duete sa brojnim pevačima sa naše scene i za kratko vreme postigli veliki uspeh. 

 

 

Godine 2020. Breskvica i Vojaž osvajaju nagrade za najbolje Youtube zvezde na muzičkom takmičenju Music Awards Ceremony. Iste večeri, Breskvica je bila nominovana i za nagradu u kategoriji najbolji novi izvođač.

Njen zvonki glas i lep izgled na prvu loptu osvojili su publiku. Posle raskida sa Vojažem počela je samostalnu karijeru sa singlom „Srećan put“ za koji mnogi kažu da je posvećem upravo njemu, a posle su se samo nizali hitovi poput „Leptir“, „Maska“, „Loša“, „Do gole kože“…

 

Pročitajte još...  Ne valja ni kad su predugačke: Devojka ima najduže noge na svetu, ali ne može da nađe dečka!

 

Njena pesma „Gnezdo orlovo“ se izdvojila i pre samog takmičenja. Neobična tradicionalna pesma prikupila je simpatije publike i ona već sad važi za favorita. 

 

 

 

Breskvica je poznata i po svojim transformacijama izgleda, često menja boje kose, a svaku može da iznese savršeno. Jednom prilikom je rekla da voli da eksperimentiše sa bojama kose, a evo šta je rekla povodom njenog nadimka: 

– Moja najbolja drugarica mi je još u osnovnoj školi dala slučajno nadimak Breskvica i od tad je to ostalo. Svi su me tako zvali. 

 

 

Breskvica je već godinama u vezi sa izvesnim Nemanjom i kako je jednom istakla on joj je najvća podrška. Svoju vezu kriju od očiju javnosti. 

Pročitajte još...  DA LI JE OVO NEOBIČAN TESTAMENT Ovako je jedna baka rasporedila imovinu

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

 

 

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare