Fudbaler otišao u publiku zbog nje: Svi pričaju o njihovom strastvenom poljupcu na utakmiciFudbalski tim Kanzas Čifsi bodrila je iz publike jedna od trenutno najpopularnijih pevačica na svetu Tejlor Svift. Ona je bila tu zbog dečka koji igra u tom timu Trevisa Kelsija. Kasnije, nakon pobede došla je da ga strastveno poljubi, a o njihovom poljupcu sada bruji ceo svet.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

 

Njenu reakciju na najvećem sportskom događaju i spektaklu u Americi zabeležile su mnoge kamere. Tejlor je strastveno navijala za svog dečka, a društvo su joj pravile slavne prijateljice Blejk Lajvli, Lana del Rej… Prema pisanju stranih medija šuškalo se da će Trevis zaprositi Tejlor na Superboulu, ali do toga nije došlo. Nakon pobede njegoovg tima, Trevis je strastveno poljubio svoju devojku, što je definitivno oduševilo njihove obožavaoce.

Pročitajte još...  ,,I onda kažu da je ljubav umrla": Ono što je ovaj dekica uradio će vam automatski ulepšati dan, snimak vredan preko 4 miliona pregleda

 

 

Podsetimo, i ove godine održan je Superboul, a njegovo poluvreme je poseban spektakl za gledaoce koje je ove godine zabavljao američki pop pevač Ašer. On je izveo svoje najveće hitove, a na pozornicu je doveo i goste iznenađenja, među kojima je bila i Ališja Kiz.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

 

 

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare