SKANDAL O KOME BRUJI EVROPA Neprimereno i degutantno, izborom toalete holandska kraljica zaprepastila svet



Poslednjih godina haljine koje dame nose na važnim glamuroznim događajima su sve provokativnije, ponekad toliko da je jednostavnije da dođu gole. Međutim, pripadnice visokog društva nikada se ne oblače tako, a upravo zato je skandalozna haljina koju je obukla holandska kraljica Maksima (50)!

Ona je nedavno u okviru službene posete boravila nekoliko dana u Norveškom, gde je sa suprugom prisustvovala brojnim zvaničnim događajima. Tokom ove posete, kraljica je uživala i u koncertu klasične muzike u Oslu, gde se pojavila u haljini o kojoj priča Evropa!

Duga plava haljina sa otvorima opšivenim zlatnom bojom, definitivno nije tipičan izbor za članice kraljevskih porodica, što je upravo i razlog zašto se o toaleti toliko priča.

Pročitajte još...  Opa, bato! Objavljeno koja je zemlja najpromiskuitetnija, evo ko menja partnere kao čarape i na kom mestu je Srbija

Međutim, iako na prvi pogled deluje da je kraljica pokazala više nego što bi smela prema kraljevskim pravilima, trik je u tome da ono što se ispod proreza vidi nije koža, već zapravo postava u boji kože.

 

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare