„Nedostaje mi moj otac“: Emotivna objava ćerke Brusa Vilisa, podelila omijenu fotku iz detinjstva sa slavnim glumcemBrusu Vilisu je demencija dijagnostifikovana pre devet meseci, a kratko pre toga se povukao iz sveta glume jer se bori i sa afazijom, poremećajem govora.

Fotografija je nastala kad je Rumer bila dete, a otac ju je držao u naručju. 

– Stvarno mi nedostaje moj otac danas – napisala je uz rasplakani emotikon. U komentarima joj se javila njena sestra Talula i napisala joj: „Volim te, sestro“.

 

 

Talula je nedavno gostovala u „The Drew Barrymore Showu“ gde je rekla kako je zahvalna što mu se stanje nije pogoršalo.

– Isto mu je, što mislim da je najbolja stvar koju možemo tražiti. Vidim ljubav kad sam s njim, on je moj otac i voli me, što je zaista posebno – rekla je.

 

Pročitajte još...  Skandal u kraljevskoj porodici: Zet kraljice Leticije otkrio da su imali ljubavnu aferu, slala mu slike dok je bila trudna!

 

Glumcu je demencija dijagnostifikovana pre devet meseci, a kratko prije toga se povukao iz sveta glume jer se bori i sa afazijom, poremećajem govora. O njemu danas brine njegova supruga Ema Heming i njihova deca, kao i bivša supruga Demi Mur i njihove ćerke.

 

@najzena.rs Ljubav uvek nađe put! Sirijac Azam Šeheta (72) i njegova trideset godina mlađa supruga Rahaf su dokaz da je sve moguće kada se iskreno voli i želi. Njena porodica je bila protiv naše veze tako da nisam razmišljao da će se završiti brakom , ali na kraju ljubav pobeđuje – kaže Azam #najzena #ljubav #brak #fyp #foryou ♬ original sound – Najzena.rs

 

 

Pročitajte još...  "Uzrokuje mi ​​stalnu teskobu i emocionalni stres": Sofiji Vergari život ugrožen, progonitelj je ne ostavlja na miru

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo sve online portale, ako kopirate članak sa našeg portala NAVEDITE NAS KAO IZVOR. ✅