Verenik je – Lajk.rsŽena je posumnjala u prava osećanja svog verenika nakon što je priznala da ju je prisilio na plastičnu operaciju pre nego što ju je zaprosio. Ova 27-godišnjakinja, koja se zove @sydneypurl na TikTok-u, izašla je na platformu da objavi svoj kontroverzni video, pitajući svoja dva miliona pratilaca da li je ona „kraljica drame“ jer je zabrinuta zbog njegovog ponašanja, prenosi Mirror.

Šminkajući se dok je govorila, objasnila je situaciju: „Moj verenik me je naterao na plastičnu operaciju pre nego što je i pomislio da me zaprosi. Ja imam 27, a moj verenik 37. On je doktor i zarađuje oko 500 hiljada funti godišnje. Znam da ova izjava zvuči veoma zlobno i samo želim da kažem da je veoma ljubazan. Pomaže siromašnima i čini mnogo u dobrotvorne svrhe, a roditelji su mu neverovatni. Zaista se dobro slažemo i puno se smejemo zajedno i uživamo.“

 

@sydneypurl My fiancé wouldn’t propose to me until I got plastic surgery – Reddit storytime Using: @Freck Beauty rich bitch serum @rimmellondon lasting radiance concealer @Nudestix tan glow contour @unicorn_cosmetics bear tease blush @Huda Beauty cherry blossom powder @Iconic London triple precision brow definer @Morphe Cosmetics 18WT palette @Laura Mercier nude rose caviar stick @Tower 28 Beauty make waves mascara @LottieLondon diamond bounce highlighter @Doll Beauty boy bye lip liner @NARS Cosmetics Morocco air matte lipstick @Kissproductsuk impress cluster lashes #redditstories #makeupstorytime #softglam #makeup #grwm ♬ original sound – SYDNEY PURL

 

Pročitajte još...  Opušteno šeta celulit - Lajk.rs

Takođe je bila iskrena u vezi sa svojim osećanjima u vezi sa njegovim prihodima, govoreći svojim pratiocima: „Neću se pretvarati da njegov novac nije privlačan. „Ne bih rekla da sam materijalna osoba, ali moja porodica se zaista mučila tokom mog života, a ja samo želim lepu, finansijski stabilnu porodicu za svoju decu“, dodala je ona. Zatim je opisala kako je par bio zajedno dve godine, a on je jednog dana iz vedra neba dao ultimatum, rekavši da ona mora da uradi liposukciju nogu pre nego što on razmisli da zaprosi.

Nakon što je pristala, on je platio operaciju i par je sada veren. Ali priča se tu ne završava: „Problem je što mogu da kažem da me još uvek ne privlači. Nikada mi ne daje komplimente, nikada me ne dira niti mi pokazuje bilo kakvu ljubav“, rekla je. Nakon što je priznala da je još uvek na postdiplomskim studijama i da se finansijski oslanja na njega, Sidni je ispričala kako je planiranje venčanja postalo naporno, ali nije mogla da mu se požali .

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

 

„Ne doprinosim ničemu, a on je rekao da se ne trudi ceo dan da bih se žalio. Ne osećam se kao da me voli i često me odguruje kada ima loš dan“, nastavila je ona. Nakon što je priznala da joj je ovo prva veza, pa nije bila sigurna da li je njegovo ponašanje normalno, pitala je korisnike TikTok-a da li misle da pravi veliku grešku.

Jedna osoba je jednostavno savetovala „beži“, dok je druga prokomentarisala: „Bukvalno sam mislio da je ovo šala, ali izgleda nije. Treći korisnik je dodao da im je to zvučalo kao: „početak zlostavljanja“, dok je četvrti rekao: „Ovo nije normalno. Ne udaj se za njega“. 

Pročitajte još...  Veridba o kojoj svi pričaju

 

Bonus video:

 

 

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare