Srpkinja je nova zvezda Versace Jeans kampanje: Evo ko je Jovana koja uspešno osvaja svetske modne pisteJovana Krneta, model i slikarka je žena koja niže uspehe. Održala je samostalnu izložbu ‘Među oblacima’, a poslednji u nizu njenih modih uspeha je internacionalna kampanja za modnu kuću Issey Miyake.

 

 

Za najnoviju Versace Jeans Couture kampanju, koja je zbog nje snimana u Beogradu, Jovana je spojila umetnost i modeling. Naime, sva četiri modela iz ove reklame imaju razvijene izvesne talente pored modelinga, a upravo je to i bio uslov za prolazak u najuži kasting. Reklama je snimanja u kompleksu Beli Dvor, a pored kampanjskih fotografija priču prati i set mini videa koji predstavljaju talenat svakog od njih.

Džoana – svetski model i slikarka

U matičnoj agenciji J’s Management došli su na ideju da je mnogo autentičnije (i lakše strancima za izgovor) da je zovu piše Džoana. Nakon nesreće prilikom vožnje rolera početkom ove godine Jovana je imala prelom obe ruke, što ju je sprečilo da par meseci stvara umetnost i putuje kao model. Uprkos tome, Versace Jeans tim je jako želeo u svojoj novoj artist kampanji te su zbog nje celu ekipu doveli upravo u Beograd. Među kreativnim saradnicima na projektu našao se i naš poznati frizer Dalibor Vrtina, poznatiji kao DVH club.

 

Pročitajte još...  Pas od 80 kg plače kao beba

 

Video i promotivne fotke prati priča o hobijima i zanimanjima glavnih aktera, koji su ujedno stalni članovi modne industrije. .

 

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare