TAJNA ČUVANA 39 GODINA Dve devojčice zamenjene u porodilištu konačno saznale istinu

Pre 39 godina u bolnici u Moldaviji medicinske sestre su zabunom počinile strašnu grešku kad su dve tek rođene bebe, devojčice Valentinu i Tatjanu, zamenile i dale pogrešnim roditeljima.

Sestre su tek rođene devojčice pomešale tokom kupanja, a u mesecima koji su usledili bebe su pokazivale razdražljivost, nemir i probleme s ishranom, ali njihove su majke mislile da se radi o tipičnim boljkama koje muče svu novorođenčad. Ni u snu nisu mogle da pomisle da njihove bebe nisu zaista njihove.

U međuvremenu su glasine ipak došle do Tatjaninih roditelja, ali ih nisu ozbiljnije shvatali sve do 1999. godine.

Te godine je naime, trebalo da se presele u Sjedinjene Američke Države, a tad im je jedan od komšija, koji je poznavao obe porodice, spomenuo priču o zameni i kako devojčice fizički liče na svoje prave roditelje.

Pročitajte još...  SVAKI NEMAC IH SE PLAŠIO Žene piloti noćnih bombardera sejale su SMRT, na bojnom polju bile su strah i trepet, a njihov nadimak je sve govorio!

Tatjanina porodica je tada odlučila da potraži drugu porodicu pre odlaska iz zemlje, no bez uspeha. Svaki put kad bi dolazili u Moldaviju u posetu, ponovo su pokušali da dođu do porodice za koju su sumnjali da odgaja njihovu biološku ćerku.

U avgustu ove godine došli su do velikog otkrića kad im je komšija dao Valentinino prezime pa je Tatjana potražila na Fejsbuku. Punih 39 godina od strašne zabune roditelji su se našli i upoznali svoje biološke ćerke.

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x