MONIKA BELUČI OTKRILA JELOVNIK KOJI BRIŠE GODINE Tajna produžene mladosti, lepog lica i vitkog tela je u ovim namirnicama

Poznata glumica Monika Beluči je pobornik zdrave ishrane, a dijeta koju preporučuje nije uopšte rigorozna. 

Ovo će definitivno biti vaš idealan jelovnik,ukoliko niste pobornice restriktivnog režima ishrane.

Takođe je potpuno u redu, da sa ovim režimom nastavite nakon rigoroznije dijete.

Monikina dijeta izgleda ovako

Prvi dan : Doručak: jedna šoljica kafe, par velikih krekera sa kašikom džema. Ručak: salata od povrća začinjena maslinovim uljem, parče hleba od celog zrna, sto pedeset grama svežeg voća ili bobica. Večera: špageti plus rendani sir, bilo koje voće i povrće.

Drugi dan: Doručak: jogurt, malo voća. Ručak: pržena jaja (tri proteina i jedno žumance), dinstane tikvice, hleb od celog zrna. Večera: sto dvadeset grama kuvanog mesa sa niskim sadržajem masti, salata od svežeg povrća ili voća.

Pročitajte još...  ŠTA SE DEŠAVA U SRBIJI, AMBULANTE KRCATE Uz koronu i ovaj virus kosi ljude, lekari objasnili o čemu se radi

Treći dan: Doručak: dva tosta, voće, šolja čaja sa kriškom limuna. Ručak: kuvani krompir, začinjen maslinovim uljem i svežim začinskim biljem, sir nisko-masnih sorti. Večera: špageti sa zrelim paradajzom i zelenilom, sveže voće.

Četvrti dan: Doručak: dvesta grama jogurta bez masti sa kašikom kukuruznih pahuljica. Ručak: pedeset grama kuvanog pirinča, sto grama kuvane teletine, sto grama dinstanih tikvica, bobičasto voće. Večera: sto pedeset grama kuvane ribe, salata od svežeg povrća, prelivena maslinovim uljem, grožđe.

Peti dan: Doručak: tost i dvesta grama sveže ceđenog soka. Ručak: Špageti sa svežim začinskim biljem, nekoliko kriški ananasa. Večera: salata (pasulj iz konzerve, kuvano jaje, luk, zelenilo), parče hleba od celog zrna, voće.

Pročitajte još...  Zaboravite na nesanicu: Uz ovaj vojni trik zaspaćete za dva minuta!

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!