Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas!

REŠIĆETE SE BOLA U LEĐIMA I VRATU Isprobajte najefikasniji tretman čišćenje tela sa jednom jeftinom namirnicom

Ovom metodom ćete očistiti creva, krvne sudove, zglobove i druge delove tela od toksina, teških metala i drugih štetnih materija. Nakon konzumiranja ove mešavine, savetuje se da ništa ne jedete i ne pijete naredna tri sata.

Postoje različite proverene metode za čišćenje organizma. Ali ovaj se pokazao najefikasnijim i najjednostavnijim jer vam je za njega potreban samo jedan sastojak. Za ovu mešavinu uzmite običan pirinač, a sama količina pirinča treba da odgovara uzrastu godina (na primer, ako imate 35 godina, potrebno je da uzmete 35 kašika). Pirinač dobro isperite i stavite u teglu.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Napunite flašu prokuvanom vodom, zatvorite i ostavite u frižideru. Ujutro izvadite vodu iz njega. Uzmite punu kašiku pirinča i kuvajte 3-4 minuta bez soli (u običnoj vodi). Ovaj pirinač jedite na prazan stomak, najbolje do 7:30 ujutru. U preostali pirinač sipajte ohlađenu prokuvanu vodu i ostavite u frižideru do sledećeg jutra.

Pročitajte još...  Bolne MENSTRUACIJE mogu da ukazuju i na jedan ozbiljan GINEKOLOŠKI problem - Šta je ENDOMETRIOZA?

Ponavljajte ovaj postupak svaki dan, sve dok imate pirinač u tegli. Naime, tajna metoda čišćenja krije se u zrnima pirinča koja imaju kristalnu strukturu. Kada zrna pirinča prelijete vodom, skrob se ne može izlučiti i pojavljuju se ćelije. Na ovaj način žitarice deluju kao apsorberi i pirinač se vari u crevima.

Ovom metodom ćete očistiti creva, krvne sudove, zglobove i druge delove tela od toksina, teških metala i drugih štetnih materija. Nakon tretmana ne samo da ćete se osećati zdravije, već ćete se osećati i mlađe.

Nakon konzumiranja ove mešavine, savetuje se da ništa ne jedete i ne pijete naredna tri sata. Imajte na umu da nakon ovog čišćenja organizma, bolovi u leđima, vratu i zglobovima nestaju. A prave rezultate čišćenja primetićete posle dve nedelje. Naime, svi toksini će se manifestovati u stolici i urinu, a boja samog urina će promeniti boju i postati mutna.

Pročitajte još...  Zbog njih NE MOŽETE da skinete salo: Ove namirnice se LEPE ZA STOMAK, podstiču GOJAZNOST i osećate se TROMO

Da bi ovo čišćenje organizma imalo najbolji efekat, pijte najmanje dva litra vode dnevno. A za još bolji efekat konzumirajte vodu i zeleni čaj.

 

BONUS VIDEO

 

 

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x