MORATE DA URADITE U PONOĆ Ove TRI stvari kao magnet će da privuku NOVAC, SREĆU I LJUBAV!

Ruski spiritualni vodič Elena Hristafarida otkrila je koje rituale bi bilo dobro da praktikujete pre nego što 31. decembra otkuca ponoć, a kako biste u narednoj godini privukli novac, sreću i ljubav!

1. Oslobodite se nepotrebnih stvari

Prvo što treba da uradite jeste da se rešite svega nepotrebnog. Ne postoji uzalud u mnogim zemljama tradicija bacanja starog nameštaja u novogodišnjoj noći. Izbacivanje komoda i fotelja kroz prozore, iako je po staroj tradiciji, svakako se ne preporučuje, ali ako ih iznesete kroz vrata, biće sve u redu. Ne zaboravite i da izbacite đubre 31. decembra. U cilju oslobađanja od “starih stvari”, preporuka je i da operete kosu i rešite se prljavštine iz stare godine.

Pročitajte još...  Trikovi iskusnih domaćica: Kako da najbrže oljuštite paprike za ajvar

Pixbay/Pexels

 

 

2. Otvorite put promenama

Dobro je 31. decembra obući barem jednu novu stvar. Ako ne haljinu ili odelo, onda barem donji veš ili neki aksesoar. Važno je da ovu stvar nosite u ponoć. Tako ćete otvoriti mogućnosti za prihvatanje novih stvari u vašem životu, pa tako i ljubavi. Naravno, bitno je i da vam se dopada taj komad koji ste odabrali da ponesete u novogodišnjoj noći.

3. Privucite priliv novca

Posle 22 sata 31. decembra i pre 12 sati 1. januara, pokušajte da ne pozajmljujete drugima novac ili da od nekoga zajmite. Ako je ovo neizbežno, dajte novac desnom rukom, a uzmite levom. Samo ih prvo stavite na sto ili bilo koju površinu na nekoliko sekundi, ne prenosite ih direktno.

Pročitajte još...  Da sve sija kao novo: Ove 3 moćne stvari čiste kadu i tuš kabinu bolje od sode i sirćeta

 

Za veći priliv novca

 

Uzmite najvredniju novčanicu u bilo kojoj valuti iz novčanika. Pazite, veoma je važno da je to vaš novac! Presavijte novčanicu kako vam odgovara i tačno posle 23 sata 31. decembra je poklopite čašom iz koje planirate da pijete ili ste pili u novogodišnjoj noći. Vodite računa da niko ne dira čašu i novac. Pre ponoći, okrenite čašu, sipajte piće da nazdravite u čast Nove godine, uzmite novčanicu u levu ruku i držite je u trenutku kada otkuca ponoć i iz 2020. uđemo u 2021. godinu.

VAŽNA PRAVILA: Koje drvo je najbolje da izaberete za dimljenje mesa u vašoj pušnici?

Da li je vidite? Ceo svet GLEDA u čašu, a samo DVA ODSTO ljudi na svetu može da pronađe slamčicu

Pročitajte još...  Zašto prozore ne treba prati kada je sunčano? Nije bapska priča, već postoji vrlo jednostavno objašnjenje


Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!