Ozbiljno može da UGROZ vaše zdravlje: Ginekološkinja UPOZORILA na jedan veliki problem, jednu stvar NIKAKO ne smete da radite!Većina žena i devojaka koriste svakodnevno dnevne uloške, ali neke samo kada su im plodni dani ili na počnetku ili pri kraju menstruacije.

Eni, koja radi kao ginekolog otkriva zašto nije dobro da se nose dnevni ulošci. Po njenim tvrdnjama ovi ulošci mogu da uzrokuju dermatitis.

Ona je ispričala da joj pacijentkinje često dolaze misleći da imaju vaginalnu infekciju, ali se ispostavi da nije to u pitanju.

U videu koji je objavila, dr Eni je objasnila da već po izgledu intimnog dela tela može da kaže koje žene svakodnevno koriste dnevne uloške – imaju vrlo definisanu liniju oko vulve. Devojkama koje ove uloške nose zbog sekreta, ona savetuje da sa sobom u torbi nose čiste gaćice, te da ih presvuku kada osete iscedak na vešu.

Pročitajte još...  Zatezanje kože lica - Lajk.rs

– Ali, nemojte da nosite dnevne uloške. Vaša koža oko vulve to ne voli – poručila je ona u videu koji ima više od 11 miliona pregleda.

– Šokirana sam koliki broj žena koristi dnevne uloške! To je ludo, samo obrišite sekret papirom kada se to desi – komentar je jedne devojke.

Druga poručuje da ih nosa svakodnevno, ali da „nije imala nikakvih problema“, dok mnoge pišu da ih nose samo dan-dva pred menstruaciju ili pred kraj, kada je krvarenje veoma slabo.


Košta manje od 100 dinara: Pušači, ovaj napitak od TRI SASTOJKA očistiće vaša PLUĆA za tren oka


guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare