Obratite pažnju: Ako primetite ovo na fotografiji sa partnerom, to može biti znak da vaša veza nema budućnostMnoge veze ne opstaju jer se ljudi u njima ne osećaju zadovoljno, nedostaje im „ono nešto“, ne poklapaju im se stavovi, ne ide im komunikacija…

Razloga za razilaženje može biti mnogo, a poznata autorka i terapeutkinja za partnerske odnose Trejsi Koks tvrdi da se stanje u vezi može proceniti na osnovu posmatranja fotografije para.

Kako kaže, fotografija može da skriva tajne signale koje ranije niste primećivali, ali su povod da dobro razmotrite svoj odnos i razmislite da li možete i želite da ga učinite boljim.

Odaberite fotografiju na kojoj ste oboje pozirali – neka bude to jedna od poslednjih fotografija, a ako ste duže u vezi, uporedite je sa nekim fotografijama nastalim ranije.

Pročitajte još...  Kako očistiti tuš kabinu - Lajk.rs

Vaša veza je dobra, kaže Koks, ukoliko zadovoljava neke od sledećih kriterijuma:

1. Gledate se pravo u oči, ili jedan od partnera nasmešeno gleda u kameru, a drugi ga gleda u oči – takav pogled otkriva da nemate šta da krijete.

2. Partner sedi blizu vas ili je stao odmah iza vas – to pokazuje da ne želi da budete fizički odvojeni, već da budete veoma blizu.

3. Vaš torzo je ispravljen ako ste u zagrljaju, ili ste prebacili ruku jedno preko drugog. Pogrbljivanje pri fotografisanju može da bude znak razmišljanja „hajde da samo završimo s tim“.

4. Ukoliko ste za nekim stolom, na proslavi, vaši tanjiri su blizu, kao i vaši kukovi. Ukoliko su vam kukovi blizu, to znači da je to vaša prirodna reakcija i da je vaš intimni život redovan i ispunjen.

Pročitajte još...  miris luka u stanu - Lajk.rs

Ako ste, pak, na fotografijama sve suprotno od navedenih situacija, možda bi trebalo da preispitate svoju vezu.

Ako ste na fotografijama najčešće udaljeni jedno od drugog, odnosno ne dodirujete se nijednim delom tela, ne zaboravite – fizička udaljenost se obično povezuje i sa onom emocionalnom.

Jedini trenuci u kojima se dodirujete je dodir pri susretu, pozdrav pri odlasku ili kod intimnih odnosa, ali ste izgubili fizičku intimnost i sve pretvorili u odnos „prijatelji sa povlasticama“.

Znak za alarm je i ako se sve ređe gledate u oči, a dok razgovarate jedno od vas gleda u zid, kroz prozor ili u mobilni telefon. Ako jedno drugo iznenada dodirnete, partner se trgne.

Pročitajte još...  Najeftiniji program na veš mašini

Kada sedite jedno blizu drugog, stvarate fizičke barijere – postavljate jastuke između, okrećete se leđima, kršite prste…

Sve su to signali da vaša veza ne ide u dobrom pravcu i da bi trebalo da porazgovarate sa „drugom polovinom“ o tome da li biste neke stvari mogli da promenite ili je razlaz najbolje rešenje.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare