Za sreću i uspeh ove 3 stvari morate da uradite u kući pre kraja 2021. 

Prvi simbol za Novu godinu je i novi početak, ali prema pravilima Feng šui učenja važan je i sam kraj godine, odnosno kako ćete je završiti.

Prema ovom shvatanju, neophodno je da napravite izmene u domu kako biste izbacili negativnu energiju, a privkli pozitivne događaje u sledećoj godini.

Evo koje tri stvari treba da uradite u svom domu prema pravilima Feng šui učenja:

1. Očistite negativnu energiju

Čišćenje doma od negativne energije je uvek deo otvaranja prostora za novi početak. U ovo doba godine postoji toliko prazničnih začina i voća koji mogu da posluže u vašem energetskom čišćenju. Skuvajte nekoliko komadića limuna ili pomorandži sa štapićima cimeta, u maloj količini vode, na laganoj vatri, omogućavajući da ova aroma i miris ispune vaš dom.

Pročitajte još...  Kako oljuštiti breskvu - Lajk.rs

Možete dodati i karanfilić, lovorov list, pa čak i šaku brusnice. Poznato je da u Feng šui tradiciji miris citrusa energestki čisti prostor, pa ovom tečnošću možete čistiti dom ili je koristiti kao osveživač.

2. Očistite nered, oslobodite prostor od nepotrebnih stvari

Početak nove godine može biti katalizator za kreativnost, prosperitet, postavljanje ciljeva i radost. Kako bi u domu vladala energija uspeha i prosperiteta, posebnu pažnju obratite na njegovo značenje i izbacite stvari koje vam više ne koriste, već samo zauzimaju prostor.

Čak i mali deo rasterećenja može otvoriti tok u vašem životu. Pokušajte da uklonite fizički nered iz prostora koji su mali, ali sa kojima se često bavite: novčanik ili tašna, fioka u kojoj rado skladištite stvari, kuhinjski pult ili radna površina.

Pročitajte još...  Trikovi za rashlađivanje - Lajk.rs

Raspremite svoj orman i stvari koje vam više ne odgovaraju, a možete ih i donirati i tako učiniti dobro delo pred novogodišnje praznike. Reciklirajte predmete i uređaje koji više ne funkcionišu.

3. Zapišite sve lekcije iz 20221. godine

Na energetskoj feng šui mapi poznatoj kao Bagua mapa, vaša lična mudrost i količina ljubavi u vašem životu su blisko povezani. Zato slavite svaki svoj uspeh – bez obzira na veličinu.

Napišite na listu papira listu svih dobrih stvari, uspeha, pobeda i pozitivnih promena koje ste napravili u 2021. i okačite na vidljivo mesto u domu. Ovo je način da sebe motivišete i pronađete razloge za zahvalnost.

Pročitajte još...  Za mladalačku kožu bez bora: Prirodna maska iz kuhinje

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare