BESPLATNA AMAJLIJA: Jedan SIMBOL stavite u novčanik i PRIVUCITE NOVAC – Kinezi veruju da je magnet za BOGATSTVO

Postoje razni talismani za koje se veruje da privlače novac, kao što su kritali za obilje, kineski novčlići u feng šuiju ili figura žabe koja prema kineskoj tradiciji donosi priliv novca u dom. Jedan simbol vekovima važi za nešto pozitivno i moćno – reč je o znaku beskonačnosti.

Simbol beskonačnosti je jedan od najstarijih simbola koji se koristi se u mnogim kulturama. Smatra se da donosi pozitivan podsticaj na energiju, a posebno značenje ima kada ga nosite kao privezak na narukvici ili crvenom koncu.

Ovaj simbol se koristi za harmoniju i ravnotežu, a povezan je i sa brojem osam koji simbolizuje bogatstvo i prosperitet. U feng šuiju simbol beskonačnosti se koristi za harmonizaciju prostora i poboljšanje vitalne či energije u domu.

Prema feng šui stručnjacima u stanju je da pozitivno utiče na svaki prostor u kome će se nalaziti. Postoji simbolika da ovaj znak treba nacrtati na komadiću papira i nositi ga u novčaniku kako bi privukao energiju obilja i prilivnovca. Možete ga ukrasiti, nascrtati omiljenom bojom ili mu dati svoj lični pečat.

Pročitajte još...  LORI BET BIZBI IZ BRITANIJE RADI U SAVETOVANJU ZA PAROVE Sada nam je otkrila da i sama nekad ima vlastitih problema u braku

Ako često crtate ovaj znak u svom planeru ili rokovniku to može dovesti do uspeha, a ukoliko ga istaknete u spavaćoj sobi ojačaće energiju ljubavi između partnera.

Ukoliko okačite ovaj znak u bilo kojoj prostoriji, on će uskladiti prostor. Ako nosite ovaj simbol na sebi, on će dati energiju i snagu, kao i transformisati negativnu energiju u pozitivnu. Znak beskonačnosti je simbol pozitivne energije i kontinuiranog razvoja, pa ga možete na razne načine iskoristiti za prizivanje dobrih vibracija.


KAKVA VAM JE KAFA, TAKAV VAM JE ŽIVOT: Lideri piju kratki espreso, SANJARI kapućino, koji ste vi od ovih 10 tipova?


Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x