PIKANTNA REBARCA Gurmansko jelo za one izbirljive, meso se lepi za prste | Lajk.rs

300x250 vavada 2

Potrebno je:

728x90 vavada 5

  • 1 kg svinjskih rebara
  • 2 kašike dimljene paprike
  • 1 kašičica čili praha
  • 3 kašike kečapa
  • 1 kašika meda
  • 2 čena belog luka (sitno iseckana)
  • so, biber po ukusu
  • 2 kašike ulja

Priprema:

300x250 vavada 7

Rebarca operite i posušite. U činiji pomešajte kečap, med, beli luk, dimljenu papriku, čili, ulje, so i biber. Utrljajte marinadu u rebarca i ostavite ih da odstoje najmanje 2 sata, idealno preko noći. Pecite ih na srednje jakoj vatri na roštilju, povremeno okrećući i premazujući ostatkom marinade, dok ne dobiju tamnu koricu i ne omekšaju.

728x90 vavada 4

300x250 vavada 6

Pročitajte još...  PILEĆA SALATA SA MAJONEZOM Predjelo koje će gosti obožavati, a još kremastija od one sa kikirikijem | Lajk.rs
Molimo sve portale, ako kopirate članak sa našeg portala, navedite nas kao izvor informacije. ✅