POHOVANI KAČKAVALJ Super ide uz razna jela, a ovaj trik mu daje savršenu sočnost | Lajk.rs

300x250 vavada 3

Potrebno je:

728x90

  • 500 g kačkavalja
  • 3 jajeta
  • 200 g brašna
  • 100 g prezli
  • ulje

Priprema:

300x250 vavada 2

Na deblje listove, širine kažiprsta, isecite kačkavalj. Zatim ga stavite u zamrzivač. Komade kačkavalja potapajte u hladnu vodu pa ih valjajte u brašno, pa jaja, pa prezle. Pržite u dubokom ulju sve dok ne dobije zlatnu boju. Služite pohovani kačkavalj uz pomfrit ili prilog po želji.

728x90 vavada 4

300x250 vavada

Pročitajte još...  MUSAKA SA PEČURKAMA Jelo koje osvaja na prvi zalogaj, zasitno i preukusno | Lajk.rs
Molimo sve portale, ako kopirate članak sa našeg portala, navedite nas kao izvor informacije. ✅