OBAVEZNO ISPROBAJTE OVAJ RECEPT Pileći kari sa kokosom, neverovatano sočan i mekan, a ukus jedinstven

Potrebno je:

400 g pilećeg filea

dva inćuna

pola šolje kokosovog mleka

ljuta papričica

četvrt praziluka

malo karija

100 ml bistre pileće supe

komadić đumbira

dve kašike soja sosa

so, biber, maslinovo ulje

Priprema:

U tiganju zagrejati ulje, pa kratko propržiti iseckan praziluk i ljutu papričicu. Dodati rendani đumbir, kari, inćune i piletinu isečenu na kockice, posoliti i pobiberiti, pa pržiti uz mešanje dok meso ne dobije lepu boju. Potom ga preliti supom, kokosovim mlekom i soja sosom, te krčkati dok se ne zgusne. Poslužiti dok je toplo.

Priijatno!



Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!