Topi se u ustima: Recept za pohovani kačkavalj

Sastojci

Potrebno je:

  • 400 g kačkavalja
  • 2 jajeta
  • malo suvog biljnog začina
  • po potrebi brašna
  • po potrebi prezle

Za prženje:

Priprema

Sir iseći na deblje kriške. Uzeti tri tanjira u jedan staviti jaja i umutiti sa malo suvog biljnog začina u drugi sipati brašno u treći prezle.

Kriške sira prvo uvaljati u brašno pa umočiti u jaja i na kraju uvaljati u prezle. Pripremljen sir poređati na tacnu pa staviti u zamrzivač minimum na 2h. Ulje sipati u tiganj na najačoj temperaturi pržiti zamrznuti kačkavalj.



Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!