Potrebno je:
– 3 oreo keksa
– 1 kašičica šećera u prahu
– Prstohvat praška za pecivo
– 2 kašike mleka
– 1 kuglica čokoladno punjenja
Za čokoladno punjenje za 10 kolača biće vam potrebno:
Najpre napravite čokoladno punjenje i to tako što ćete otopiti čokoladu sa vodom. kada se smesa ujednači sklonite sa ringle i ostavite da odstoji na sobnoj temperaturi oko četiri do pet sati. Najbolje je preko noći. Napravite kuglice koje ćete oblikovati rukama a zatim ih zamrznite. A sada počinjemo da pravimo kolač.U blenderu sameljite keks, šećer i prašak za pecivo dok ne dobijete prah.Dodajte mleko, a potom sipajte smesu do pola u silikonski kalup za mafine. Zatim dodajte jednu čokoladnu kuglicu koju ste prethodno napravili. Sipajte preko ostatak čokoladnog patišpana. Stavite u mikrotalasnu na 50 ili 60 sekundi. Izvadite i servirajte uz sladoled.